Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş gestaltda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapları herhangi yangın kapısı bir pres yahut mekân sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok makul maliyetlidirler; elverişli korumaya ehil olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız yürekin binanızın yangın müdafaasının sıfır başüstüneğu yegâne bir örnek yeterlidir!

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara müsait şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, dünyaarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir asayiş özelliğidir ve yangın veya özge ivedi durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedarik etmek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri alelumum çelik veya sert gibi malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) ana amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki yaman, yangın, kavara vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu menfi koşulların sair katlara intikalini çelmek veya kabil olduğu derece geciktirmektir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına elverişli güçlü nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan rikkatli gereç kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı karınin sac sözınlığı 1.0 mm veya daha rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page