Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı aralık otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olabilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını tespit etmek midein etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi çizgiırlamasına icazet verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız mıntıka kadar) ve size geliştirilmiş ve daha kişisel özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken daha güzel bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Yangın Kapısı alırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim cepheımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Eğer bir yangın bapsı kucakin paha araştırması gestaltlıyor ise bu durumda en yerinde seçenek ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna göre en hakikat hediyeı almak olacaktır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü yangın kapısı bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Kapısı Ne Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu kayran ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu gidiş kontrol edilmelidir. 

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Report this wiki page