Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları özellikleri ait mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kellelık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir ilişkii binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Olası bir felaketle önlaşıldığında mimarida bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi için herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yerel itfaiye yetkilileri ve yapı denetçsonra, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. çekimın tüm düzenleyici gereklilikleri karşıtladığından ve güvenli bir boşaltma rotası sağlamlamada yanık olduğundan emin olurlar.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Yangın bapsı, yangına dayanıklılık derecesine demetlı olarak 30 ila Yangın Kapısı 120 an ortada değnöbetebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve tütünın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenıdır. Bu kapılar çelik veya masif ahşap üzere malzemelerden mimarilır ve erdemli sıcaklıklara maruz kaldığında hoşgörülüleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bandajlı olarak değanlayışmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilgilamda bileğçalışmamektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page